Aanbieding!

PUNT – De beeldende kunst van Annemiek Punt

Oorspronkelijke prijs was: 55.00.Huidige prijs is: 35.00.

Let op: Verschijningsdatum 20 juli 2024 (verzending vanaf 22 juli).
Vanaf 22 juli geldt de reguliere prijs van €55.

Soms lijken de kunstwerken van Annemiek Punt een wirwar van vormen en lijnen, een explosie van kleuren. Maar als je van dichtbij kijkt is alles heel secuur opgebouwd uit lagen glas of verf. Elke lijn en stip zit op de plek waar zij die wilde zetten.

Als een van de bekendste glaskunstenaars van Nederland heeft Annemiek Punt (1959) een ongekend oeuvre op haar naam staan. Haar expressieve glas- en schilderkunstwerken, vol beweging en kleur, zijn een weergave van haar innerlijke wereld. Ze tonen de veelzijdigheid van Punt als beeldend kunstenaar – een beelddenker bij wie de technische vaardigheden ten dienste staan van haar artistieke expressie. Haar experimenteerdrift leidde tot unieke methoden en technieken, waardoor Punt wordt erkend als een van de grootmeesters in de glaskunst.

Dit boek omvat naast autonome kunstwerken ook schetsen, ideeën en ontwerpen, die haar artistieke proces zichtbaar maken. Het laat zien hoe obstakels, uitdagingen en triomfen Punts artisticiteit hebben beïnvloed en hoe ze met een uitzonderlijke gedrevenheid altijd haar eigen pad heeft gevolgd. Ver buiten de gebaande paden.

Categorie:

Productbeschrijving

Auteur: Sietske Roorda
Formaat: 24 x 29 cm
Uitvoering: full colour, gebonden, hardcover, linnen rug
Aantal pagina’s: 192
ISBN: 9789082269574